luni, 27 ianuarie 2014

Campanie nationala: "Fii schimbarea pentru Romania!" 

Partenerul nostru Asociatia E31 pentru viitor organizează cea mai mare campanie socială la nivel național în care orice persoană fizică, juridică, ONG poate reda intr-un filmuleț de 3 minute, ce fac ei pentru ca România să fie mai frumoasă, mai inspirată, mai bună. Primele 100 cele mai vizionate videoclipuri vor câștiga câte un premiu în valoare de 1000 euro. Câștigătorii vor fi anunțați în data de 24 decembrie 2014 într-un eveniment televizat. Campania își propune să arate latura frumoasă a României.
Pentru realizarea acestui scop, Asociația E31 pentru viitor împreună cu un Ambasador al campaniei, va organiza lunar câte un seminar de dezvoltare personală pentru adunarea de fonduri in acest sens. Poți contribui și tu participând la un astfel de eveniment.
O parte din fondurile adunate în cadrul evenimentelor vor susține si programele educaționale planificate pentru 2014 pentru 50 de copii din centrele de plasament: tabere, excursii, drumeții, cluburi de succes, seminarii, cursuri, unde acestia vor fi însoțiți de traineri motivaționali și voluntari ce îi vor ajuta să aibă încredere în ei și să capete curaj să gândească în stil mare.
"Asociaţia E31 pentru viitor" activează din anul 2010, fiind înfiinţată în Braşov și are la bază filosofia conform căreia oamenii de valoare construiesc o societate de valoare, tocmai de aceea se axează foarte mult pe dezvoltarea personală a tinerilor, şi mai ales a celor din centrele de plasament
In data de 30 Ianuarie va fi organizat primul seminar de dezvoltare personala sustinut de Florin Pasat si Calin Donca in Bucuresti la Hotel Caro de la ora 18 la 22.
Va asteptam cu drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu