vineri, 11 noiembrie 2016

Vernisajul expoziției NOBO-NOBO

Vernisajul expoziției NOBO-NOBO a fost unul din momentele în care te simți împlinit și mulțumit că ai realizat ceva deosebit. Creațiile Mihaela SchiopuAna Vasilache și Laura Militaru au creat o atmosferă în care am plutit fericiți întreaga seară. Camera naturală, amenajată în tonuri de pământ, te îndemna la somn și reverie. Camera jocului te îmbrățișa în pernele ei mângâioase. 

Concertul CATS IN THE RAIN ne-a adus și mai mult împreună. Instalația muzicală a fost frecventată de toată lumea. Mixul de vârste și preocupări ale participanților a contribuit la crearea unora dintre acele momente care îți rămân în amintire ca fiind rotunde, perfecte. Mâncarea oferită de restaurantul Hambar, Chef Tobias Balthasar Fetz a făcut ca experiența acestei expoziții senzoriale să fie întreagă. Mulțumim tuturor prietenilor care au venit și care prin reacția lor, ne-au dat semnalul că am realizat ceva deosebit. 

Mulțumim prietenilor care ne-au ajutat în diverse moduri, lui Vasile Breslasu (Boohoohoo Handmade Leather Designn) pentru piele și ajutor efectiv la cusut anumite obiecte, lui Manuel Andrei pentru ajutor tehnic cu sculele, muzelor noastre, Sofia și Anastasia, copiilor de la Spitalul Fundeni pentru idei și testarea obiectelor, copiilor de la Igloo after-school pentru testarea obiectelor și curiozitatea lor legată de ce se întâmplă la demisol, în atelier, și tuturor prietenilor, pentru sprijin și încurajare.

Proiectul ”Sensory Toy Makespace” în carul căruia a fost organizat vernisajul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu