luni, 1 iunie 2015



Invitație seminar

Asociația TOTTORO vă invită să luați parte la seminarul de diseminare a rezultatelor cercetării realizate în cadrul proiectului ”Snoezelen, o abordare inovatoare”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român.
Proiectul ”Snoezelen, o abordare inovatoare” a fost implementat de Asociația Tottoro în parteneriat cu Asociația P.A.V.E.L.și Asociația Internațională Snoezelen – Elveția.
Misiunea Asociației Tottoro este de a acționa pentru ca toți copiii și tinerii să aibă oportunități egale de dezvoltare și participare, care să le asigure șansa de a-și construi o viață împlinită.
Asociația Tottoro oferă ateliere de creație și integrare socială, terapie Snoezelen și terapie logopedică, consiliere psihopedagogică, copiilor aflați în dificultate și celor cu deficiențe.
Asociația P.A.V.E.L  oferă servicii de art terapie, terapie Snoezelen, școala de spital, terapie ocupațională, pentru copiii bolnavi de cancer internați în Institutul oncologic ”Prof. Dr. Al. Trestioreanu”.
Asociația Internațională Snoezelen – Elveția oferă terapie Snoezelen și instruire în acest domeniu prin formatorul David Grupe.
Seminarul va prezenta beneficiile terapiei Snoezelen asupra copiilor cu deficiență de intelect, elevi ai Școlilor Gimnaziale Speciale nr.1 și nr. 5, din București și a copiilor bolnavi de cancer internați în Institutul oncologic ”Prof. Dr. Al. Trestioreanu”. În cadrul întâlnirii veți putea viziona o prezentare video a terapeutului  David Grupe (Elveția) care a asigurat instruirea, în cadrul proiectului, a voluntarilor care au susținut sesiunile de terapie Snoezelen cu beneficiarii proiectului. Totodată veți putea vizita camera Snoezelen amenajată în cadrul proiectului la sediul Asociației Tottoro.
Seminarul va avea loc în data de 12 iunie 2015, între orele 17.00-19.30, la sediul Asociației TOTTORO din str. Făinari nr. 45 A, sector 2, București.
Mai multe detalii la tel. 0751 088 396 - Laura Militaru
Va rugam sa va anuntati prezenta.

Agenda evenimentului:
17.00 -17.05 – Prezentare Asociația TOTTORO și a invitaților
17.05 – 17.15 – Video prezentare David Grupe (Elveția) – terapeut Snoezelen, Vice-Președinte Asociația Internațională Snoezelen.
17.15 -17.30 – prezentarea proiectului și a rezultatelor obținute
17.30 -18.00 – prezentarea rezultatelor cercetării
18.00 – 19.00 – vizită în camera Snoezelen
19.00 – 19.30 – protocol și discuții
Participanți:

Seminarul se adresează specialiștilor din domenii precum psihologie, psihopedagogie, educație, medical, învățământul special, ONG-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu