miercuri, 25 iunie 2014


                                             

                                             Lansare camera Snoezelen

Am avut bucuria de a-i avea alaturi la acest eveniment pe reprezentantele finantatorului, D-na Marie Louis Stoicescu (Coordonator National al Programului - Biroul Contributiei Elvetiene) si Irina Bejan (FDSC - Coordonator program) dar si ai Asociatiei Help Autism, D-na Conferentiar dr. Universitar Mariana Popa si Lector Dr. Arhitect, psihoterapeut Mihaela Schiopu, D-na dir. Ramona Stanescu Sc. Gimnaziala Speciala nr.1, precum si voluntarii proiectului, psiholog Ancuta Petcu si Teodor Scortan, alaturi de doi beneficiari Raluca si Emanuel.
De asemenea, au participat la o sesiune demonstrativa, 8 profesori de la Scoala Gimnaziala nr.1 Bucuresti, care, credem noi, au avut astfel, un bun inceput de vacanta.
Camera Snoezelen vine in intampinarea celor care simt ca nu mai reusesc sa atinga nivelul de relaxare dorit, a celor anxiosi, a celor care pur si simplu doresc sa experimenteze o stare deosebita de bine, a celor care au nevoie de un cadru propice creatiei, precum si a copiilor cu intarziere  in dezvoltare, tulburare de limbaj, deficienta severa-moderata de intelect, ADHD, autism. 

Va asteptam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu