duminică, 17 iunie 2012

POȚI AJUTA 60 DE COPII SĂ-ȘI ÎMPLINEASCĂ VISUL - CU UN SINGUR VOT!Sunt mulți copii în jurul nostru care nu pot simți lumea la fel ca și noi. Aceștia pot avea diagnostice diferite (deficiențe multiple, autism, ADHD, diverse tulburări). Totuși există o șansă pentru ei. Șansa lor se numește Snoezelen – camera multisenzorială. În această cameră specialiștii croiesc scenarii special adaptate nevoilor lor.

Astfel că și dacă sunt imobili, copiii pot experimenta senzația de a dansa la o petrecere, de a fi admirați sau de a fi la plajă pe malul mării legănându-se într-un hamac, ascultând sunetele mării, de a simți mirosul sărat al mării și de a gusta o înghețată.

Dacă votezi pentru a susține proiectul propus de Asociația Tottoro ajuți dotarea camerei Snoezelen de care vor beneficia 60 de copii din 3 Școli Speciale partenere din București. Prin aceasta îi ajutăm să-și împlinească visele și să ducă o viață mai bună.

Poți vota până la sfîrșitul lunii iunie însă te rugăm nu aștepta prea mult. Viața este prea scurtă pentru a aștepta ca lucrurile bune să se întîmple de la sine.

Pentru a vota urmați pașii:

1. Intrați pe www.taraluiandrei.ro – Creeză Cont – http://www.taraluiandrei.ro/cetateni/inregistrare.html
2. Accesați adresa proprie de mail – si confirmați înregistrarea;
3. Log in pe site – http://www.taraluiandrei.ro/logare.html;
4. http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html – Votează proiectul lunii –
Selectați proiectul Terapia SNOEZELEN în beneficiul copiilor cu deficiențe, ADHD, autism, nevoi speciale și dati click pe butonul Votează din partea de jos a paginii.

Așteptați validarea votului.

Mulțumim pentru contribuția voastră la împlinirea unui vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu