vineri, 18 iulie 2014

Terapii Snoezelen

Imaginati-va ca intrati intr-o camera cu lumina difuza. Picatele de culoare se joaca pe pereti. Decum intrati, va simtiti parca intr-o alta dimensiune si simtiti parca un alt ritm al vietii. Va asezati pe patul cu saltea de apa si vibratii si simtiti senzatiile avute in pantecele mamei. Relaxarea incepe sa va impresoare si incepeti sa observati tubul in care bulele de aer colorate se alearga unele pe altele, aromele care va induc starea de bine, firele luminate care par nesfarsitul marii.
Nu mai simtiti stres, durere, suparare, agitatie.....Ce frumos! Ce frumos! Cat de bine este! sunt singurele ganduri pe care le aveti, si pe care nu va puteti abtine sa nu le impartasiti.
Copiii sunt si mai placut de privit atunci cand intra in camera Snoezelen. In primele momente doresc sa atinga totul, apoi se aseaza pe pat si dupa ce pretind ca plutesc cu barca si umplu camera cu chicote de ras, se linistesc intinsi in pat. Nu putini sunt cei care spun ca nu mai vor sa plece din camera sau ca este cea mai frumoasa zi din viata lor. Aici timpul zboara fara sa iti dai seama.
Asociatia Tottoro va invita sa va regasiti calmul si buna dispozitie, in camera special amenajata Snoezelen.
Aici, intr-un mediu securizat si stimulativ puteti calatori in imaginar oriunde va doriti, puteti fi oricine si oricum, sa intrati in starea alfa de relaxare cu ajutorul muzicii special create pentru relaxare profunda sau sa impartasiti cele mai ascunse ganduri cu un specialist.
Camera Snoezelen este o platforma de comunicare; oamenii incep sa povesteasca aici, chiar si cele mai dureroase ganduri, producandu-se o eliberare, o detasare.
Terapia Snoezelen este o terapie de relaxare, care conduce la starea de bine, reduce stresul, agresivitatea, autostimularea, creeaza conditii optime pentru invatare si creatie, comunicare, dezvolta concentrarea, reduce durerea si straneste rasul.  Acestea sunt cateva dintre beneficiile terapiei Snoezelen.
Tot ambientul este croit anume pentru a va ghida inspre o stare de bine minunata, iar toate acestea numai la Asociatia Tottoro.
Pentru programari si mai multe informatii va rugam sa sunati la tel. 0751 088 396 - Laura Militaru.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu